Коломийщину відвідала делегація послів країн – учасниць СНД та представників МЗС України

11.01.2013
Коломийщину відвідала делегація послів країн – учасниць СНД та представників МЗС України

6 січня 2013 року Коломийщину відвідала делегація послів країн – учасниць СНД та представників МЗС України. Голова районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич та міський голова Ігор Богданович Слюзар привітали шановних гостей на Прикарпатті та вручили подарунки. В складі делегації Надзвичайний та Повноважний Посол Киргизької Республіки в Україні Чіналієв Улукбєк Кожомжарович, Надзвичайний та Поважний Посол Республіки Узбекистан в Україні Абдуалієв Алішер Хабібуллаєвич, Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Таджикистан в Україні Султонов Шухрат Музафарович та директор Першого територіального департаменту Міністерства закордонних спрва України Дорошенко Микола Петрович.

Делегація відвідала музей Писанкового розпису – єдиний музей писанок у світі та один із найстаріших українських музеїв Національний Музей Народного Мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й.Кобринського.

Під час не формальної зустрічі голова райдержадміністрації М.М.Негрич та міський голова І.Б.Слюзар обговорили з Послами питання майбутньої співпраці.

Поділитися: