Зустріч влади з громадою села Черемхів

04.02.2013
Зустріч влади з громадою села Черемхів

На Коломийщині в селі Черемхів 3 лютого 2013 року відбулася зустріч громади села з керівником апарату Коломийської райдержадміністрації Лесею Петрівною Білищак.

На зустрічі обговорили звіт Черемхівського сільського голови Паньківа Михайла Миколайовича, розглянули основні проблемні питання села: добудова Черемхівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, заміна вікон у фельдшерсько-акушерському пункті, вивіз сміття.

Під час проведення зустрічі обговорено Стратегію розвитку села на 2013 рік та основні напрями на 2014-2015 роки, вивчено проблемні питання населеного пункту та визначено шляхи їх вирішення.

Особливу увагу акцентували на роботі органів виконавчої влади, місцевого самоврядування щодо реалізації Програми Президента України Віктора Федоровича Януковича «Україна - для людей», соціальних ініціатив Глави держави, Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2015 року, Стратегії економічного та соціального розвитку Коломийського району.

Поділитися: