В Коломийській центральній районній лікарні відбулася підсумкова медична рада за 2012 рік

14.02.2013
В Коломийській центральній районній лікарні відбулася підсумкова медична рада за 2012 рік

5 лютого 2013 року в клубі медичних працівників Коломийської центральної районної лікарні відбулася підсумкова медична рада за 2012 рік. На медичній раді були присутні перший заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації М.Олінійчук, голова Коломийської райдержадміністрації М.Негрич, заступник міського голови І.Граділь, заступники головного лікаря району, головні лікарі та заступники медичних закладів міста і району, районні спеціалісти, завідуючі відділами та службами, головні лікарі амбулаторій загальної практики сімейної медицини, завідуючі фельдшерсько-акушерськими пунктами.

На порядку денному розглянули питання:

1.Основні показники діяльності закладів охорони здоров’я Коломийського району за 2012 рік - доповідала І.Садовяк - головний лікар Коломийської ЦРЛ.

2.Аналіз роботи та оптимізація ліжкового фонду в районі - доповідав В.Бойко - заступник головного лікаря по лікувальній роботі.

3.Організація первинної медико-санітарної допомоги в районі - доповідав П.Лесів - заступник головного лікаря з медобслуговування.

4.Обговорення.Різне.

Головний лікар центральної районної лікарні І.Садов’як відзначила, що за сприяння голови райдержадміністрації М.Негрича в районі успішно відбувається розвиток сільської медицини, надана значна благодійна допомога для центральної районної лікарні з Німеччини та подякувала голові райдержадміністрації за надану підтримку.

Поділитися: