Творчий звіт дитячого зразкового хореографічного колективу «Пролісок»

19.02.2013
Творчий звіт дитячого зразкового хореографічного колективу «Пролісок»

17 лютого 2013 року в Будинку культури села П’ядики відбувся творчий звіт дитячого зразкового хореографічного колективу «Пролісок», присвячений 25-й річниці створення колективу. На свято завітали голова районної ради Б.В.Болюк, в.о. начальника відділу освіти райдержадміністрації М.В.Козловська, головний спеціаліст відділу культури і туризму райдержадміністрації О.Д.Сушириба, вручили подарунки та грамоту голови Коломийської районної державної адміністрації М.М. Негрича та голови Коломийської районної ради Б.В.Болюка керівнику колективу Ларисі Костюк.

Помилуватися мистецтвом танцю прийшло більше 500 жителів села. Поряд з різнобарвною феєрією танців на сцені виступали родинний аматорський народний колектив «Перелаз» з Сопова, керівник Н.Ковальова та відомий сміхованець М. Кавацюк.

Колектив «Пролісок» знаний не тільки в районі. За свою 25-річну діяльність здобув ряд визначних перемог на фестивалях та конкурсах. В минулому році переміг на Міжнародному фестивалі дитячого мистецтва «Зорепад» та отримав ІІ премію на Всеукраїнському фестивалі хореографічного мистецтва «Яблуневий цвіт» у м. Дубляни.

Поділитися: