Зустріч громад Шепарівцівської, Іванівецької та Спаської сільських рад з головою Коломийської райдержадміністрації М.М. Негричем

26.02.2013
Зустріч громад Шепарівцівської, Іванівецької та Спаської сільських рад з головою Коломийської райдержадміністрації М.М. Негричем

24 лютого 2013 року голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич зустрівся з громадами Шепарівцівської, Іванівецької та Спаської сільських рад. На зустрічі були присутні керівники відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, організацій.

Шепарівцівський, Іванівецький та Спаський сільські голови прозвітували за виконану роботу 2012 року та про основні напрями роботи на 2013 рік.

Голова райдержадміністрації довів до відома присутніх основні досягнення району у 2012 році, акцентував увагу на роботі органів виконавчої влади, місцевого самоврядування щодо реалізації Програми Президента України В.Януковича «Україна – для людей», соціальних ініціатив Глави держави, Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2015 року, Стратегії економічного та соціального розвитку територій Коломийського району до 2015 року, програми «Прикарпаття - писанковий край».

Під час зустрічі обговорено Стратегії розвитку району на 2013 рік та основні напрями на 2014 і 2015 роки, вивчено проблемні питання сіл та визначено шляхи їх вирішення.

Основні проблемні питання села Шепарівці: завершення робіт по реконструкції шкільної котельні під дитячий заклад на 36 дітей; ремонт сільських доріг; ремонт фасаду та даху Народного дому; заміна вікон і дверей у Народному домі.

Основні проблемні питання села Іванівці: капітальний ремонт доріг; берегоукріплення потічків Перекіпець і Товмач; ліквідація стихійних сміттєзвалищ.

Основні проблемні питання села Спас: берегоукріплення річки Пістинька; капітальний ремонт Народного дому; ремонт амбулаторії та вирішення питання придбання автомобіля швидкої допомоги; ремонт центральної дороги та доріг комунального значення; встановлення освітлення центральної вулиці; переобладнання старого приміщення школи під науково-виробничий центр методичної підготовки громад до виробництва та переробки екологічних продуктів Прикарпатського регіону; заміна старих стовпів ліній електропередач.

Голова райдержадміністрації М.М. Негрич відповів на всі запитання громадян, визначено нагальні проблеми розвитку сільських територій та участь громад у їх вирішенні.

Поділитися: