На Коломийщині відкрили четверту групу дошкільного-навчального закладу «Калинка»

07.03.2013
На Коломийщині відкрили четверту групу дошкільного-навчального закладу «Калинка»

Днями в селі Корнич Коломийського району відбулося урочисте відкриття 4 групи дошкільного-навчального закладу «Калинка».

Зі святом присутніх вітали перший заступник голови Коломийської райдержадміністрації Р.Т.Панчук, в.о.начальника відділу освіти М.В.Козловська, Корницький сільський голова В.В.Лахнюк, завідувач дошкільним-навчальним закладом О.В.Павлюк, директор Корницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів В.П. Лапчинський.

Перший заступник голови Коломийської райдержадміністрації Р.Т.Панчук привітав всіх з відкриттям 4 групи дошкільного-навчального закладу «Калинка» та вручив подяку голови Коломийської райдержадміністрації за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, активну громадську позицію та з нагоди відкриття 4 групи дошкільного-навчального закладу «Калинка» Корницькому сільському голові В.В.Лахнюку.

Своїми виступами вітали почесних гостей свята і вихованці дитячого садочка.

Відновлення дитячих садків – пріоритет роботи голови Коломийської райдержадміністрації М.М.Негрича, що дає можливість сьогодні підготувати дітей до навчання в школі. Адже коли в селі працює дитячий садок, мами мають можливість спокійно працювати, а діти виховуватися в колективі, привчатися до активного життя.

Корницький ДНЗ «Калинка» відкрито у 1982 році на дві дошкільні групи. У 2006 році відкрито ясельну групу. 28 лютого 2013 року відкрито четверту групу на 25 дітей. Всього в закладі 4 групи, 107 дітей.

На відкриття групи придбано: м’який інвентар, постільну білизну, плитку в умивальну кімнату, посуд, столи, стільці, лавочки та ліжечка.

Поділитися: