Зустріч громади села Казанів Коломийського району з заступником голови райдержадміністрації Л.І.Михайлишин

25.03.2013

20 березня 2013 року заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Любов Іванівна Михайлишин зустрілась з жителями села Казанів Коршівської сільської ради.

Заступник голови райдержадміністрації Л.І. Михайлишин довела до відома присутніх основні досягнення району у 2012 році, акцентувала увагу на роботі органів виконавчої влади, місцевого самоврядування щодо реалізації Програми Президента України В.Януковича «Україна – для людей», соціальних ініціатив Глави держави, Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2015 року, Стратегії економічного та соціального розвитку територій Коломийського району до 2015 року, програми «Прикарпаття - писанковий край».

Також, Михайлишин Л.І. розповіла про державні програми сільського господарства, зокрема про дотації на тваринництво.

Під час зустрічі обговорено Стратегії розвитку району на 2013 рік та основні напрями на 2014 і 2015 роки, вивчено проблемні питання села та визначено шляхи їх вирішення.

Основні проблемні питання: ремонт доріг, вуличне освітлення, про не закриття бібліотеки, використання пайової землі, врегулювання межового спору між селами Ліски та Казанів.

Заступник голови райдержадміністрації Л.І.Михайлишин відповіла на всі запитання громадян, визначено нагальні проблеми розвитку сільських територій та участь громад у їх вирішенні.

Поділитися: