Проведення Національного благодійного Великоднього ярмарку

02.04.2013

Бажаючим взяти участь у виставці-фестивалі звертатися за довідками в управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації (м. Снятин, пл. Незалежності, 1, каб. 206. Тел. 2-22-02).

З 26 по 29 квітня 2013 року в приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" (м. Київ, вул. Хрещатик, 2) заплановано проведення Національного благодійного Великоднього ярмарку.

Основна мета ярмарку – підтримка вітчизняних товаровиробників, підвищення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, популяризація унікальних традицій та культури нашої держави.

До участі у ярмарку запрошуються підприємства харчової та переробної промисловості всіх регіонів України, а також народні майстри (писанкарі, вишивальниці, гончарі, тощо), які зможуть у кращих традиціях продемонструвати та реалізувати свою продукцію в центрі столиці напередодні Великодніх свят.

Бажаючим взяти участь у ярмарку звертатися за довідками в управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації (м. Снятин, пл. Незалежності, 1, каб. 206. Тел. 2-22-02).

Поділитися: