Зустріч громади Ценявської сільської ради з заступником голови Коломийської райдержадміністрації Л.І. Михайлишин

17.04.2013
Зустріч громади Ценявської сільської ради з заступником голови Коломийської райдержадміністрації Л.І. Михайлишин

14 квітня 2013 року заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Любов Іванівна Михайлишин зустрілась з жителями Ценявської сільської ради. На зустрічі були присутні керівники відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, організацій.

Ценявський сільський голова прозвітував за виконану роботу за 2012 рік та про план роботи на 2013 рік.

Заступник голови райдержадміністрації Л.І.Михайлишин довела до відома присутніх основні досягнення району у 2012 році, акцентувала увагу на роботі органів виконавчої влади, місцевого самоврядування щодо реалізації Програми Президента України В.Януковича «Україна – для людей», соціальних ініціатив Глави держави, Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2015 року, Стратегії економічного та соціального розвитку територій Коломийського району до 2015 року, програми «Прикарпаття - писанковий край».

Під час зустрічі обговорено Стратегії розвитку району на 2013 рік та основні напрями на 2014 і 2015 роки, вивчено проблемні питання села та визначено шляхи їх вирішення та обговорено нові соціальні ініціативи Президента України В.Ф. Януковича щодо практичної реалізації в Коломийському районі завдань з реформування системи екстреної медичної допомоги та «Реалізація у регіонах однієї з нових соціальних ініціатив Президента України “Кожній дитині – всебічний розвиток” щодо модернізації дитячих спортивних майданчиків», питання отримання дотацій на молодняк ВРХ, нових положень земельного законодавства, основних напрямків адміністративної реформи.

Основні проблемні питання по Ценявській сільській раді: газифікація новозабудов на урочищі Толока; ремонт доріг.

Заступник голови райдержадміністрації Л.І.Михайлишин відповіла на всі запитання громадян, визначено нагальні проблеми розвитку сільської території та участь громад у їх вирішенні.

Поділитися: