Реалізація у районі завдань з нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича "Кожній дитині всебічний розвиток" щодо модернізації дитячих спортивних майданчиків»

17.04.2013

Президент України Віктор Федорович Янукович дав доручення Уряду і органам виконавчої влади на місцях реалізувати нові соціальні ініціативи: діти - майбутнє України», наголосивши при цьому: «Підхід повинен бути однозначний - не люди до нас повинні йти, а ми з вами повинні йти до людей».

У Коломийському районі дбають про підростаюче покоління. Одним із завдань у забезпеченні всебічного розвитку кожної дитини є модернізація дитячих спортивних майданчиків.

Виконуючи районну програму «Спортивний майданчик на 2010-2014 роки», за останні роки в Коломийському районі побудовано 10 універсальних спортивних майданчиків із синтетичним покриттям в селищі Гвіздець та селах Іванівці, Малий Гвіздець, Турка, Спас, П’ядики, Угорники, Ковалівка, Корнич, Ценява.

Відповідно до вище вказаної програми планується збудувати майданчики із синтетичним покриттям в селах Матеївці, Дебеславці, Воскресинці, Велика Кам’янка, Шепарівці, Коршів, Верхній Вербіж, Сопів і селищах Печеніжин, Отинія.

Модернізація, оновлення існуючих спортивних майданчиків та спорудження нових, у тому числі багатофункціональних, можуть дати імпульс багатьом молодим людям для занять фізкультурою і спортом, привести у яскравий світ під назвою «здоровий спосіб життя», врешті-решт, зміцнити здоров'я і позбавитися багатьох проблем, які є у певної частини нашої молоді. Але спортивні майданчики – це не панацея, а лише важлива можливість здійснити свої плани мати добре здоров'я і вести здоровий спосіб життя. Основне ж – наша наполегливість, наша постійна робота щодо самовдосконалення, наше бажання щось змінювати у своєму житті у позитивному напрямку.

У квітні 2013 року стартував щорічний обласний місячник по ремонту та облаштуванню простих спортивних майданчиків. Долучитися до цієї вкрай необхідної роботи може кожен. Якщо є можливість обладнати хоч невеликий спортивний майданчик у селі, встановити тринажер чи турнік, зробіть це для дітей, щоб майбутнє України росло здоровим.

Поділитися: