27 років аварії на Чорнобильській атомній електростанції

29.04.2013

Сьогодні виповнюється 27 років аварії на Чорнобильській атомній електростанції, яка ввійшла в історію України та світу як одна з наймасштабніших і найтрагічніших.

Близько 5 млн. осіб потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Тисячі співвітчизників завчасно пішли із життя, в тому числі і Прикарпатці.

Чорнобиль - це вічний докір людському сумлінню. Від 26 квітня 1986 року майже весь український народ живе «до і після» катастрофи на Чорнобильській АЕС.

Ми низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашого району, які не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи, такі люди – справжні герої, які на все життя стали нам рідними і близькими. А ті, хто відійшов у вічність, залишаються навічно у наших серцях.

Дякую вам, шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС, за героїзм та мужність, за сміливість та відвагу! Нехай у ваших родинах завжди панує благополуччя, спокій, мир та злагода!

Памятаймо тих, хто ціною власного життя робив все можливе задля нашого майбутнього.

Голова райдержадміністрації Михайло Негрич

Поділитися: