На Коломийщині пролунав останній дзвоник

27.05.2013
На Коломийщині пролунав останній дзвоник

24 травня 2013 року для учнів шкіл Коломийщини пролунав останній дзвоник. Традиційно щороку він сповіщає про закінчення занять у школі.

Голова районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич відвідав школи району та привітав учнів, батьків і освітян з завершенням навчального року та зазначив, що для випускників закінчення навчання - визначна подія: вони вступають у самостійне життя, покидаючи рідну школу, котра була другим домом, адже тут пройшло їхнє дитинство, тут вони знайшли друзів, загартували характери.

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти-майбутнє України» в районі здійснюються всі заходи щодо їх реалізації. Упродовж навчального року район здобув вагомі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді.

На Коломийщині обдарувані діти різними талантами: до науки, мистецтва, спорту. Вони прославляють рідну землю та приносять радість батькам і вчителям перемогами на конкурсах, олімпіадах та спартакіадах.

2013-й визначений Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем - роком дитячої творчості в Україні. Виявлення й підтримка обдарованих дітей є нашим пріоритетним завданням. Наш край пишається досить вагомими здобутками юних обдарувань. У цьому навчальному році 32 учнів загальноосвітніх навчальних закладів району стали переможцями ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів.

Всього 88 учнів та 16 колективів стали переможцями обласних та Всеукраїнських конкурсів та змагань.

З метою забезпечення підтримки обдарованих дітей цього року премією голови Коломийської районної державної адміністрації і голови Коломийської районної ради нагороджено учнів, котрі стали переможцями різноманітних конкурсів і олімпіад. Найуспішнішим учням та їх вчителям вручили подяки, грамоти та премію голови Коломийської районної державної адміністрації, депутата Івано-Франківської обласної ради М.М.Негрича.

Троє учнів отримають персональну премію Героя України Василя Ткачука – Денис Іван, учень Великокам’янської ЗОШ І-ІІІ ст., Мацьків Ірина, учениця Печеніжинської ЗОШ І-ІІІст., Малярчук Віталія, учениця Отинійської ЗОШ І-ІІІ ст.

Очільник району висловив подяку батькам та вчителям за передані знання, уміння та навички, педагогічну мудрість та терпіння.

Поділитися: