На Коломийщині відбулося відкриття гіпермаркета «Епіцентр К»

16.07.2013
На Коломийщині відбулося відкриття гіпермаркета «Епіцентр К»

12 липня 2013 року відбулось урочисте відкриття гіпермаркету «Епіцентр К», будівництво якого завершили в найкоротші терміни. Цей магазин є 41-м магазином національної мережі будівельно-господарських гіпермаркетів «Епіцентр К».

На відкритті будівельно-господарського гіпермаркета були присутні почесні гості та керівництво компанії: влада району та міста, заступник голови ТОВ «Епіцентр К» Тетяна Суржик, генеральний директор Петро Михайлишин, директор гіпермаркета в м. Коломия – Олександр Хасій.

Перш, ніж ознайомитись з представленою продукцією в торгівельних рядах «Епіцентра» керівництво району, міста та гіпермаркету зробити почесну місію перерізання червоної стрічки.

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич вручив подарунки керівництву та привітав присутніх з появою нового гіпермаркету та зазначив, що для Коломийщини тепер відкриються нові перспективи та можливості: під одним дахом найбільшої в Україні будівельно-господарської мережі «Епіцентр К» – не лише всі найсучасніші матеріали для будівництва, ремонту та садівництва, побутова техніка, а й вироби зі скла, кераміки, фарфору, столове і кухонне приладдя, текстиль, а також величезний вибір подарунків, канцелярського приладдя та дитячих товарів, а також створення нових додаткових робочих місць для коломиян.

Поділитися: