Святкування в Коломийському районі Дня Хрещення Київської Русі на виконання завдань і доручень Президента України Віктора Федоровича Януковича

29.07.2013

28 липня 2013 року в Черемхові відбулося святкування Дня села в рамках відзначення 1025-ї річниці хрещення України-Руси. Черемхівців і гостей свята вітали представники обласної ради та перший заступник голови райдержадміністрації Роман Панчук, який відзначив що реалізація соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича є першочерговими заходами для влади, також він вручив найактивнішим жителям села грамоти від голів райдержадміністрації i райради.

Цього ж дня в Грабичі відбувся святковий концерт присвячений 1025-й річниці хрещення України-Руси.В мистецькій програмі взяли участь творчі колективи місцевої загальноосвітньої школи та аматори народної творчості місцевого клубу. На заході був присутній Отинійський селищний голова Володимир Кінащук.

У всіх селах і селищах Коломийського району проводились заходи в рамках реалізації завдань і доручень Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо належної підготовки та відзначення Хрещення Київської Русі.

Поділитися: