19 серпня 2013 року - День міста Коломия

20.08.2013
19 серпня 2013 року - День міста Коломия

Шановні Коломияни та гості міста! Вітаю Вас зі святом Преображення Господнього та Днем міста Коломия!

День міста – це особливе свято для кожного мешканця.

Коломия може пишатися, що тут народжуються і зростають покоління талановитих і працелюбних людей, які творять її історію та зберігають культуру.

За всю свою багатовікову історію місто пережило чимало історичних подій, руйнувалося, відновлювалося, але завжди тримало патріотичну і громадську позицію.

Усі досягнення, якими багате місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день народження міста кожен відчуває себе частиною великої родини. Обличчя будь-якого міста – це передусім його жителі, саме завдяки їхнім старанням, умілим рукам, натхненній праці воно живе.

Історично склалося так, що цей день ми завжди відзначаємо разом із святкуванням великого релігійного свята Преображення Господнього. Серед дванадцяти річних свят християнського календарного циклу по своїй значимості вважається третім після Різдва та Великодня святом - Преображення Господнє або Великий Спас, Другий Спас.

Вітаю усіх зі святом! Нехай у кожній домівці панують мир і спокій! Бажаю усім Коломиянам та гостям міста Божого благословення, здоров’я, щастя та благополуччя.

Голова Коломийської

райдержадміністрації Михайло Негрич

Поділитися: