Виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України» на Коломийщині

09.09.2013
Виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України» на Коломийщині

На виконання соціальних ініціатив, завдань та доручень Президента України В.Ф.Януковича щодо популяризації у Коломийському районі здорового способу життя, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини 8 вересня 2013 року в селі Коршів на Коломийщині відбулося спортивне свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

На свято завітали заступник голови Коломийської райдержадміністрації Л.І.Михайлишин, голова районної ради Б.В.Болюк, перший заступник голови Івано-Франківської обласної ради О.М.Левицький, директор ФОСК «Прикарпаття» В.С.Буджак, голова громадського обєднання «Небайдужість» І.М.Дутчак, Коршівський сільський голова М.А.Пижук.

Заступник голови Коломийської райдержадміністрації Л.І.Михайлишин привітала гостей свята, вручила кращим жителям села грамоти за значний особистий вклад у соціально-економічний та спортивно-культурний розвиток села Коршів та відзначила, що фізична культура і спорт є важливим чинником зміцнення здоров’я населення краю. Тому влада району сприяє й працює в цьому напрямку, адже всім відомо: в здоровому тілі - здоровий дух.

По закінченню урочистостей відбулася концертна програма, спортивні та дитячі ігри.

Поділитися: