На Коломийщині проведено нараду щодо реалізації в Коломийському районі завдань Президента України В.Ф. Януковича щодо розширення мережі дошкільних навчальних закладів

26.09.2013

23 вересня 2013 року перший заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Панчук Роман Теодорович провів оперативну нараду з заступниками голови, керівником апарату райдержадміністрації. На нараді обговорено результати забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України В.Ф. Януковича з розширення мережі дошкільних навчальних закладів.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Р.Т. Панчук зазначив: «На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо розширення мережі дошкільних навчальних закладів в Коломийському районі приділяється значна увага. На даний час у районі діє 34 дошкільні навчальні заклади. До десяти відкритих дошкільних навчальних закладів у 2010-2011 роках у 2012 додалося ще три садочки.

З метою розширення мережі дошкільних навчальних закладів в районному та сільському бюджетах на 2013 рік передбачено кошти на проведення робіт по:

- реконструкції приміщення під дитячий садок у селі Шепарівці;

- будівництву дитячих садків у селах Королівка та Сопів;

- капітальному ремонту дитячого садка у селах Джурків, Великий Ключів, Молодятин та спортивного залу дитячого садка «Колосок» в селі Підгайчики».

Поділитися: