На Коломийщині з 1 жовтня розпочато опалювальний період

01.10.2013

З метою забезпечення на всій території району своєчасного початку опалювального сезону, підтримки необхідного температурного режиму та запобігання масових захворювань населення Коломийською райдержадміністрацією видано розпорядження від 25.09.2013 року №425 "Про початок опалювального періоду"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

від 25.09.2013 м. Коломия №425

Про початок

опалювального періоду

Відповідно до статей 6, 13, 20, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанов Кабінету Міністрів України від 08.06.1996 р. №619 «Про затвердження норм споживання природного газу населенням у разі відсутності газових лічильників», від 21.07.2005 р. №630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення» та з метою забезпечення на всій території району своєчасного початку опалювального сезону, підтримки необхідного температурного режиму та запобігання масових захворювань населення району:

1. Розпочати з 01.10.2013 року до 01.05.2014 року опалювальний період для будинків та квартир з індивідуальним опаленням.

2. Рекомендувати сільським, селищним головам, керівникам установ та організацій:

Розпочати з 15 жовтня 2013 року у повному обсязі опалення усіх категорій споживачів.

Забезпечити стовідсоткову оплату за спожитий природний газ та електроенергію.

3. Відповідно до вимог санітарного законодавства та правил технічної експлуатації будівель у разі пониження упродовж трьох діб осіннього періоду поточного року середньодобової температури зовнішнього повітря до +80 С, опалювальний сезон для стаціонарних лікувальних закладів, дитячих дошкільних закладів, загальноосвітніх шкіл та бюджетних установ розпочати раніше встановленого терміну.

4. Рекомендувати Коломийському управлінню по експлуатації газового господарства:

Забезпечити пуск газу до 01 жовтня 2013 року для проведення пусконалагоджувальних робіт на котельнях району.

Забезпечити безперебійне постачання газу по всіх газових мережах району на період опалювального сезону.

5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – відділ житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури районної державної адміністрації (В. Кобацький).

6. Інформаційно-аналітичному відділу апарату районної державної адміністрації (О. Будько) забезпечити доведення розпорядження до відома населення району через засоби масової інформації.

7. Це розпорядження набирає чинності з дня його опублікування.

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Ярослава Мочернюка.

Перший заступник голови

районної державної адміністрації Роман Панчук

Поділитися: