На Коломийщині відбулися районні спортивні змагання на «Краще спортивне село Коломийського району»

16.10.2013
На Коломийщині відбулися районні спортивні змагання на «Краще спортивне село Коломийського району»

13 жовтня 2013 року в селі Пядики Коломийського району відбулися районні спортивні змагання серед спортивних команд сільських та селищних рад на «Краще спортивне село району» в таких видах спорту, як міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шашки, перетягування канату.

Учасників змагань та гостей свята вітали голова Коломийської райдержадміністрації М.М.Негрич, голова районної ради Б.В.Болюк, голова Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно- спортивного товариства «Колос» М.І. Вінтоняк.

Метою проведення змагань є залучення жителів до систематичних занять фізичною культурою та спортом, підвищення працездатності людини, її фізичної загартованості, здоров’я і довголіття, пропаганда активного і здорового способу життя та визначення найбільш спортивного села Коломийського району.

Фізична культура та спорт є важливим чинником утвердження всебічного розвитку, зміцнення здоров’я населення краю.Тому влада району сприяє й працює в цьому напрямку, адже всім відомо: здорова сім’я – здорова держава.

В рамках соціальних ініціатив Президента України: «Діти-майбутнє України», в напрямку: «Кожній дитині – всебічний розвиток» в Коломийському районі капітально відремонтовано 3 стадіони та облаштовано 13 спортивних майданчиків із синтетичним покриттям в селах Ковалівка, Корнич, Іванівці, Малий Гвіздець, П’ядики, Спас, Турка, Угорники, Ценява, , Велика Кам’янка, Воскресинці, та селищах Гвіздець, Печеніжин, капітально відремонтовано басейн ДЮСШ в с.Турка, відкрито Молодіжний спортивний центр в селі П’ядики.

Поділитися: