Безкоштовна друга вища освіта для суб’єктів підприємницької діяльності

20.10.2013

Черговий прийом документів для проходження перепідготовки за програмою «Українська ініціатива протягом жовтня 2013 року»

ПРОГРАМА «УКРАЇНСЬКА ІНІЦІАТИВА» - один з найбільш значних проектів національного масштабу у сфері перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва, що підтримується Президентом і Урядом України.

УЧАСНИКАМИ ПРОГРАМИ можуть стати керівники, заступники, менеджери підприємств, фізичні особи - підприємці, які відповідають наступним критеріям:

- закінчена повна вища освіта;

- досвід роботи на управлінських посадах або діяльності СПД не менше одного року;

- вік від 25 до 40 років.

ВИПУСКНИКИ ПРОГРАМИ ОТРИМУЮТЬ

ДИПЛОМ СПЕЦІАЛІСТА ДЕРЖАВНОГО ЗРАЗКУ

НАПРЯМКИ ПЕРЕПІДГОТОВКИ за наступними спеціальностями:

• Економіка підприємства

• Менеджмент організацій

Паралельно спеціалісти удосконалюватимуть одну з іноземних мов (англійську, німецьку, французьку).

ТЕРМІН НАВЧАННЯ - 10 МІСЯЦІВ

Випускники Програми «Українська ініціатива» після отримання економічної освіти проходять безкоштовне стажування зі спеціальності у країнах Європи.

Бажаючі повинні представити пакет документів до Івано-Франківської регіональної робочої групи Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва до 25 жовтня 2013 року.

Детальну інформацію можна отримати у департаменті економіки Івано-Франківської обласної державної адміністрації за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21

Гургула Мар'яна Михайлівна - тел.: 55-64-16 (каб. 621)

Перепідготовку управлінських кадрів для сфери підприємництва за Програмою “Українська ініціатива” в області здійснює Івано-Франківський інститут менеджменту Тернопільського національного економічного університету.

Поділитися: