Відзначили держслужбовців за заняте перше загальнокомандне місце в XV Всеукраїнській спартакіаді

25.10.2013
Відзначили держслужбовців за заняте перше загальнокомандне місце в XV Всеукраїнській спартакіаді

23 жовтня відбулося нагородження збірної команди державних службовців Івано-Франківської області за заняте перше загальнокомандне місце в XV Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Заступник голови-керівник апарату Івано-Франківської ОДА Олександр Криницький вручив переможцям Почесні грамоти обласної державної адміністрації, а також грошові премії.

«В житті важливо вміти грати в команді. Державні службовці, виборовши першість, підтвердили командний дух прикарпатців. Я переконаний, що саме командна робота в органах державної влади приносить позитивний результат, а як бачимо команда у нас сильна», – наголосив у вітальному слові Олександр Криницький.

В спартакіаді взяли участь держслужбовці облдержадміністрації, 9-ти райдержадміністрації, управління юстиції, державної фінансової інспекції та державної податкової інспекції. Змагання,за традицією, проводилися з п’яти видів спорту: футзал, волейбол, шахи, шашки, настільний теніс. В кожному з видів визначаються переможець та призери, а також трійка найкращих у загальнокомандному підсумку. Так, збірна команда Івано-Франківської області виборола перше загальнокомандне місце набравши 503 очки. Особливо високі результати показала команда волейболу, яка посіла перше місце, також порадували тенісисти та футзалісти.

«В ході змагань були і досягнення і поразки,проте щоб показати такий хороший результат, наша команда доклала багато зусиль, - зазначив заступник начальника управління спорту Михайло Марцинюк. – Ми не збираємось на цьому зупинятись і в наступному році теж поїдемо за перемогою».

В XV Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій від Коломийської районної державної адміністрації участь взяла Лахнюк Надія Володимирівна - провідний спеціаліст з охорони праці відділу з питань надзвичайних ситуацій Коломийської райдержадміністрації.

Поділитися: