В Коломийському районі проведено «круглий стіл» на тему «Соціальний та медичний захист ветеранів Великої Вітчизняної війни»

04.11.2013

30 жовтня 2013 року відбувся «круглий стіл» на тему «Соціальний та медичний захист ветеранів Великої Вітчизняної війни».

Одним із пріоритетних напрямків роботи влади району є реалізація доручень Президента України В.Ф.Януковича щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни. Обговорили виконання цих питань на засіданні «круглого столу».

Начальник управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації Любов Стефанюк відмітила, що в управлінні праці та соціального захисту райдержадміністрації станом на 01.10.2013 року на персоніфікованому обліку пільгових категорій громадян перебуває 4 012 ветеранів війни. Згідно Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту " пільговим категоріям громадян надаються пільги на житлово-комунальні послуги, зв’язок, санаторно-курортне лікування, тверде паливо, скраплений газ, проїзд.

В результаті проведеного «круглого столу» вирішено і в подальшому продовжувати роботу щодо соціального захисту ветеранів.

Поділитися: