Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко представив новопризначеного голову Івано-Франківської облдержадміністрації Василя Чуднова

15.11.2013
Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко представив новопризначеного голову Івано-Франківської облдержадміністрації Василя Чуднова

«Сьогодні наша держава стоїть напередодні того, що будуть прийматися доленосні для нас документи. Ми рухаємось до європейських стандартів, вимогливих підходів, змін в усіх сферах нашого життя, - зазначив Костянтин Грищенко. – У цьому контексті від нас всіх, від кожного особисто вимагається максимальна мобілізація на виконання завдань, які ставить Президент України Віктор Федорович Янукович. Це завдання, які спрямовані на те, щоб кожен міг відчути, що він живе у справжній європейській державі».

«Нам потрібно мати дуже гарний зв’язок між Києвом та регіоном, - підкреслив Віце - прем’єр -міністр України Констянтин Грищенко – А для того потрібно знати, що, де і як відбувається у вас, з тим, щоб можна було корегувати дії для того, щоб наша робота була ефективною».

Новопризначений голова облдержадміністрації у свою чергу висловив вдячність Президенту України за високу довіру, попереднику – за добрі й дружні стосунки та підтримку. «Зроблю все можливе, все від мене залежне, щоб налагодити конструктивну плідну співпрацю з депутатським корпусом та керівництвом обласної ради, громадами, представниками всіх без винятку міст і районів, усіма громадськими організаціями та політичними партіями, - пообіцяв Василь Чуднов. – Без сумніву, робитиму все, щоб мій рідний край, моє рідне Прикарпаття розвивалося і міцніло в соціально-економічному плані, щоб всім нам тут жилося комфортно і безпечно».

Поділитися: