На Коломийщині відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України

10.12.2013
На Коломийщині відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України

6 грудня український народ святкує День Збройних Сил України. Це свято – данина глибокої поваги всім, хто служить на благо Батьківщини, хто сьогодні стоїть на захисті незалежності та територіальної цілісності нашої держави. Кожний день, воїни, своїми діями примножують славні військові та бойові традиції старших поколінь.

5 грудня 2013 року відбулись урочисті заходи з нагоди 22-ої річниці Збройних Сил України. На заході були присутні перший заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Р.Т.Панчук. працівники та військовослужбовці військових частин А1267 та А0742.

Перший заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Р.Т. Панчук привітав усіх військовослужбовців, працівників, та членів їхніх сімей зі святом, подякував за роботу і службу та побажав доброго здоров’я, миру і злагоди, щастя і процвітання, наснаги та нових звершень під час виконання відповідальних завдань щодо зміцнення боєздатності Збройних Сил України.

З нагоди свята Роман Панчук вручив кращим військовослужбовцям грамоти за сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок в успішне виконання військовою частиною поставлених завдань та з нагоди Дня Збройних Сил України.

Поділитися: