6 грудня - День Збройних Сил України!

10.12.2013

Це свято є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь, проявом великої поваги українського народу до своїх захисників і воно, по праву, стоїть поряд зі знаменними датами новітньої Української історії.

22 роки тому в Україні відбулася подія історичного значення – у грудні 1991 року Верховна Рада України прийняла Закон “Про Збройні Сили України”, який став правовою підставою для відродження національного війська.

Сьогодні Ви, спадкоємці високої ратної слави українського козацтва, героїв визвольних війн, гідно продовжуєте традиції своїх дідів і батьків, які спрямовані на підтримання високої бойової готовності та зміцнення обороноздатності держави.

Глибоко усвідомлюючи відповідальність перед Українським народом, ви докладаєте максимум зусиль для реалізації державних програм в оборонній сфері. Під час військових навчань, несенні бойового чергування, виконанні миротворчих завдань старанно нарощуєте професійну майстерність, виявляючи при цьому високі моральні й бойові якості.

Від щирого серця бажаю Вам і Вашим родинам добра і щастя, злагоди та міцного здоров'я, нових звершень у благородній справі служіння Українському народові.

Голова райдержадміністрації Михайло Негрич

Поділитися: