В комунальну установу «Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» в селищі Отинія завітали делегація із «Київстар»

23.12.2013
В комунальну установу «Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» в селищі Отинія завітали делегація із «Київстар»

19 грудня 2013 року в комунальну установу «Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» в селищі Отинія завітали делегація із «Київстар», як виявилось компанія займається окрім мобільного зв’язку ще й і соціальною роботою. Керівник відділення компанії «Київстар» у Івано-Франківську Мирослав Блащук привітав малечу та зазначив: «Я радий що сьогодні ми зробили такий подарунок діткам реабілітаційного центру. Ми спромоглись поставити їм тренажери, меблі та подарувати солодощі. Але ми на цьому не зупинимося, ми й в подальшому будемо приділяти увагу цьому центру щорічно і беремо шефство над цим центром».

Голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Михайлович Негрич подякував керівництво «Київстар» та зазначив: «Великого значення на сьогоднішній день має підтримка дітей-інвалідів, саме це передбачено в рамках реалізації завдань Президента України В.Ф. Януковича щодо захисту прав дитини. Щиро вдячний Мирославу Блащуку - керівнику відділення компанії «Київстар» за надану допомогу та сподіваємось на подальшу співпрацю».

Комунальна установа «Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» в селищі Отинія отримали від відділення компанії «Київстар» у Івано-Франківську: комплексний мобільний багатофункціональний МК - 1, спорткуточок тренувальний домашній дитячий СКТд_1мд, платформу тренувальну, підставку МАХІИМ 800 Е, доску гладильну, м’ясорубку Zelmer MM1200.89, стільці 20 шт. ISO Black (CH) C-11, канцтовари.

Поділитися: