Коломийщину відвідала Угорська делегація

23.12.2013
Коломийщину відвідала Угорська делегація

19 грудня 2013 року Коломийщину відвідала делегація Генерального консульства Угорщини в місті Ужгород в складі: консула Тріеб Гергель, консула Віда Ласло, мера м. Феньешлітке Мартхи Тібор, голови Мальтійської благодійної служби Берегівського району Макук Яноша.

З української сторони гостей зустрічали: голова Коломийської районної державної адміністрації Михайло Негрич, директор департаменту соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації Ярослав Лаган, начальник управління з упровадження економічних реформ, євроінтеграції та інвестицій облдержадміністрації Марія Ткачук, голова наглядової ради «Фонду «Відродження Прикарпаття» Василь Вишиванюк та Коломийський міський голова Ігор Богданович Слюзар.

Мета зустрічі - налагодження контактів з районною державною адміністрацією та міською радою, обговорення спільних благодійних проектів.

В рамках зустрічі делегація відвідала Коломийський дитячий будинок-інтернат та комунальну установу «Коломийський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів» в селищі Отинія та передала подарунки. Також гості мали можливість відвідати музей Писанкового розпису, де оглянули експозицію музею та майстер-клас розпису писанки.

Голова Коломийської районної державної адміністрації М.М. Негрич зазначив: «Ми вдячні Генеральному консулу Йожефу Бачкаю за щорічну благодійну допомогу дітям з особливими потребами і надіємося реалізувати багато ще спільних проектів. А також в цей святковий день Святого Миколая в рамках реалізації завдань Президента України В.Ф. Януковича щодо захисту прав дитини та проведення Всеукраїнської акції «З відкритим серцем до кожної дитини» сьогодні ми відвідали дітей з особливими потребами та вручили їм подарунки».

Поділитися: