Виконання завдань та доручень Президента України в Коломийському районі

25.12.2013
Виконання завдань  та доручень Президента України в Коломийському районі

На виконання завдань та доручень Президента України В.Ф.Януковича щодо соціально-економічного та культурного розвитку регіону 24 грудня 2013 року голова Коломийської райдержадміністрації М.М.Негрич здійснив виїзд щодо облаштування Центру надання адміністративних послуг Коломийської райдержадміністрації.

З метою створення зручних і сприятливих умов під час отримання адміністративних послуг громадянами, суб’єктами господарювання, забезпечення відкритості інформації про діяльність органів виконавчої влади в Коломийському районі створено Центр надання адміністративних послуг Коломийської районної державної адміністрації відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги».

Для покращення якості та ефективності надання адміністративних послуг з 1 серпня 2013 року Коломийський район бере участь у реалізації проекту «Покращення якості та ефективності надання адміністративних послуг населенню через співпрацю громад та органів влади». Тривалість проекту 30 місяців. Основним заходами з проекту є створення в трьох районах області (Коломийському, Калуському та Надвірнянському) Центрів надання адміністративних послуг, які будуть об’єднані у єдину новостворену обласну мережу задля підвищення якості обслуговування споживачів адміністративних послуг.

Поділитися: