На Коломийщині відбулися збори Коломийської міської організації УСВА

21.01.2014
На Коломийщині відбулися збори Коломийської  міської організації УСВА

20 січня 2014 року на Коломийщині відбулися збори Коломийської міської організації УСВА. На зборах обговорили питання підготовки до святкування 25 річниці виводу військ з Афганістану та святкування Дня учасника бойових дій на території інших держав 15 лютого 2014 року.

Одним з розглянутих питань на зборах було обговорення реалізації в Коломийському районі завдань Президента України щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди у контексті відзначення Дня Соборності та Свободи України і 95-ї річниці проголошення Акта злуки.

Участь у зборах взяли голова районної ради Б.В.Болюк, заступник голови райдержадміністрації Л.І. Михайлишин, перший заступник міського голови Т.О.Яворський, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації.

Заступник голови райдержадміністрації Л.І.Михайлишин зазначила: «Для українського народу соборність - це невід’ємна частка національної ідентичності, забезпечення справжнього суверенітету й незалежності народу, побудови процвітаючої демократичної держави. Україна - єдина держава і ми - єдиний народ. Нехай наша діяльність позначається добрими справами на розвиток і зміцнення держави Україна».

Поділитися: