Відкритий чемпіонат Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» серед жіночих команд сезону 2013-2014 років

11.02.2014

Після Новорічних та Різдвяних свят поновився відкритий чемпіонат Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд. В IV турі чемпіонату в очному поєдинку зустрілись лідери змагань Ліснохлібичинські та Сопівські волейболістки. Зустріч проходила в дуже цікавій та гострій боротьбі, про що говорить і рахунок в І сеті: 25:23 на користь Сопівчан. Не менш гостро і напружено проходив і ІІ сет зустрічі. В рахунку вела то одна, то інша команда, проте кінцівку ІІ сету краще відіграли Сопівські волейболістки - вони і перемогли із загальним рахунком 2:0.

Досить цікаво і напружено проходили і інші ігри цього туру у спортивному залі Коломийського політехнічного коледжу, де зустрічались команди управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації, Косівського району та команда студентів політехнічного коледжу. Всі ці команди ще мають шанс потрапити у фінальну четвірку, де і визначиться чемпіон та призери чемпіонату. Першими на майданчик вийшли господарі змагань-волейболістки політехнічного коледжу та команда Косівського району. З самого початку зустрічі тон задавала команда студентів політехнічного коледжу, вони досить легко довели свою перевагу у І сеті, де перемогли з рахунком 25:10. У ІІ сеті ініціативою заволоділи Косівські волейболістки, та перемогли з рахунком 25:19. ІІІ вирішальний сет визначив переможця зустрічі, який з явною перевагою виграла команда політехнічного коледжу з рахунком 15:7.

Наступна гра відбулась між командами управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації та командою Косівського району. В даній зустрічі переможець визначився в ІІІ сеті. Перший сет виграли Косівчани, а в ІІ сеті сильнішою була команда вчителів Коломийського району. В ІІІ сеті точилась рівна боротьба, але з перевагою у 2 бали (16:14), перемогу святкували Косівчани.

Результати інших матчів IV туру чемпіонату

Сопів - Джурків - 2:0

Снятин - Отинія - 2:0

Молодятин - Торговиця - 2:0

Снятин - Торговиця - 2:0

Молодятин - Отинія - 2:1

Турнірна таблиця чемпіонату після IV туру має наступний вигляд

Команди Ігри Очки

1. Лісний Хлібичин 8 15

2. Сопів 7 13

3. Снятин 7 12

4. Косів 7 12

5. КПК 6 10

6. Отинія 8 10

7. Освіта 6 9

8. Молодятин 7 9

9. Джурків 8 9

10. Торговиця 8 8

Наступний тур чемпіонату відбудеться 22.02.2014 року.

Поділитися: