Традиційний турнір з волейболу пам’яті воїна-інтернаціоналіста Володимира Палагіцького відбувся в селищі Гвіздець Коломийського району

15.02.2014

З метою реалізація в Коломийському районі завдань Президента України В.Ф. Януковича щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій, у контексті проголошення 2014 року – Роком учасників бойових дій на території інших держав 16 лютого 2014 року у Гвіздецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся традиційний турнір з волейболу пам’яті воїна-інтернаціоналіста Володимира Палагіцького, який загинув в Афганістані, виконуючи свій громадянський обов’язок.

Володимир Палагіцький (1965-1984) рядовий, кулеметник, народився у селищі Гвіздець. В республіці Афганістан служив з листопада 1984 року. В складі групи 30 грудня 1984 року виконував бойове завдання. Виніс з-під обстрілу трьох важко поранених товаришів, однак в перестрілці був смертельно поранений в голову. За мужність та відвагу нагороджений орденом Червоної зірки (посмертно).

Поділитися: