В Коломийському районі проведено засідання громадської ради

20.06.2014

В Коломийському районі під керівництвом в.о.керівника апарату райдержадміністрації О.О.Будько проведено засідання громадської ради при райдержадміністрації.

На засіданні розглянуто питання про підсумки роботи за звітний місяць та план роботи на наступний. Серед розглянутих питань обговорено внесення змін до Конституції України щодо реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади в Україні.

Громадська рада при Коломийській райдержадміністрації є постійно діючим колегіальним виборним консультативно-дорадчим органом, утвореним для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Членами громадської ради є представники ветеранської організації, афганці, чорнобильці, благодійний фонд та інші.

Районна влада створила всі умови для відкритості місцевої влади перед громадськістю та громадськими організаціями, забезпечує вирішення питань формування сприятливого середовища для діяльності громадських організацій в районі та забезпечення їхнього інституційного розвитку.

Поділитися: