На Коломийщині відбулась нарада з сільськими та селищними головами

23.07.2014
На Коломийщині відбулась нарада з сільськими та селищними головами

18 липня 2014 року в залі засідань Коломийської райдержадміністрації відбулась нарада з сільськими та селищними головами. На нараді розглянуто питання:

1. Про виконання бюджетів місцевого самоврядування за І півріччя 2014 року.

2. Про хід виконання розпорядження РДА від 28.03.2014р. №112 «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів району, економного та раціонального використання бюджетних коштів на 2014 рік».

3.Про обговорення пропозицій до проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України» щодо децентралізації державної влади за напрямом «Фінанси і бюджет».

4. Про внесення змін до Порядку призначення і виплати державної допомоги сімям з дітьми.

5. Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги.

6. Про надання субвенції на оплату праці фахівців соціальної роботи.

7. Про наявність вільного житлового фонду на території сільських та селищних рад Коломийського району.

8. Про обстеження території Коломийського району на предмет виявлення місць проростання борщівника Сосновського та проведені заходи по його знищенню.

9. Про порядок надання пропозицій сільськими, селищними радами щодо придбання, будівництва чи ремонту житла, виділення земельних ділянок дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

10. Про профілактику епідускладнень в побуті, а також дотримання вимог санітарного та природоохоронного законодавства в населених пунктах району.

11. Про організаційні питання щодо роботи центру надання адміністративних послуг (графік роботи, перелік адміністративних послуг, місце знаходження Центру).

12. Про дотримання основних вимог щодо ведення діловодства в сільських та селищних радах.

Поділитися: