1 Вересня - День знань

09.09.2014

Дорогі школярі, шановні вчителі та працівники навчальних закладів!

1 вересня Україна святкує День знань – початок нового навчального року, свято мудрості, натхнення і світла. Це день, який з радістю хвилює наші серця, адже він веде у незвіданий, цікавий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.

Освіченість, любов до книги – давні чесноти українського народу, які він бережливо передає від покоління до покоління. Школа завжди була, є і залишається осередком духовності, мрії, які згодом втілюватимуться в майбутньому дорослому житті.

Найщиріші слова подяки - вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, виховують справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Дорогі учні! Бажаємо Вам любові до навчання, прагнення до справедливості, світлого розуму. Нехай знання примножуються протягом року, вивчайте й шануйте рідне українське слово, любіть і примножуйте своїми знаннями велич рідної держави, а рік нехай пройде в мирі, злагоді, доброму здоров’ї та взаєморозумінні!

Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Зі святом Вас! З Першовереснем!

Голова райдержадміністрації Михайло Бойко

Поділитися: