В Коломийському районі проведено нараду з сільськими та селищними головами, секретарями сільських, селищних рад, керівниками відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації

02.10.2014
В Коломийському районі проведено нараду з сільськими та селищними головами, секретарями сільських, селищних рад, керівниками відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації

24 вересня 2014 року в Коломийському районі під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Л.І. Михайлишин проведено нараду з сільськими та селищними головами, секретарями сільських, селищних рад, керівниками відділів, управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації. В нараді також взяв участь голова районної ради Б.В.Болюк.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації О.О.Галькович доповів про основні організаційні заходи з позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року, про постанову Центральної виборчої комісії від 28.04.2012 року № 82 "Про утворення одномандатних виборчих округів на постійній основі у межах Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя", «Про утворення звичайних та спеціальних виборчих дільниць на постійній основі», постанови Центральної виборчої комісії від 19.01.2012 року № 5 "Про вимоги до приміщень дільничних виборчих комісій та приміщень для голосування" та від 26.01. 2012 року № 18 "Про вимоги до приміщень окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України, норми забезпечення виборчих комісій обладнанням, інвентарем, транспортними засобами і засобами зв'язку, оргтехнікою, іншими матеріальними цінностями, види послуг, які виборчі комісії можуть закуповувати за рахунок коштів Державного бюджету України", подання відомостей періодичного поновлення бази даних "Державний реєстр виборців", тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.

Заступник начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації О.М Шепетюк доповіла про зміни до порядку надання житлових субсидій.

Про створення та функціонування добровільних пожежних дружин та місцевої пожежної охорони в населених пунктах району доповів головний інспектор Коломийського міжрайонного відділу УДСНС в Івано-Франківській області І.В.Митлюк.

Про роз’яснення змін у земельному законодавстві щодо процедури оформлення оренди земель державної власності сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів, сплати податків за їх використання доповіли начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації П.П.Гайдейчук, начальник управління Держземагентства у Коломийському районі С.В.Бучелюк, заступник начальника Коломийської ОДПІ головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Н.Б.Котурлаш.

Керівник центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації В.М.Смерек доповіла про впровадження в районі розпорядження КМУ №523-р, деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг, виникнення проблемних питань та налагодження співпраці з ЦНАП.

З усіх розглянутих питань прийнято конструктивні рішення.

Поділитися: