Коломийський район взяв участь у святкуванні 200-річчя з Дня народження великого генія України Тараса Григоровича Шевченка у Каневі

02.10.2014
Коломийський район взяв участь у святкуванні 200-річчя з Дня народження великого генія України Тараса Григоровича Шевченка у Каневі

З 26 по 28 вересня 2014 року народний аматорський хоровий колектив «Кобза» Будинку культури села Раківчик, Коломийського району (керівник Наталія Семенюк), за сприяння голови районної ради Богдана Болюка, начальника відділу культури райдержадміністрації Людмили Федор, взяв участь в концертній програмі в місті Канів Черкаської області з нагоди святкування 200-річчя з Дня народження великого генія України Тараса Григоровича Шевченка.

Делегація з Коломийщини в складі голови районної ради Богдана Болюка, начальника відділу культури райдержадміністрації Людмили Федор, сільського голови села Раківчик Василя Заграновського та аматорів хору «Кобза» побували на Чернечій горі на могилі Тараса Шевченка. Під час відвідин музею Т.Г.Шевченка, в конференц-залі головами Коломийської та Канівської районних рад була підписана угода про співпрацю. Також делегація з Коломийщини побувала в селі Степанці, де оглянули сільську раду та Будинок культури. Раківчицькі аматори виступили в школі перед учнями та вчителями з концертом патріотичної тематики.

Народний аматорський хоровий колектив «Кобза» Будинку культури села Раківчик, Коломийського району також взяв участь у в святкуванні дня села Келеберда, Канівського району та відвідав село Моринці, де народився Т.Г.Шевченко.

Поділитися: