Зустріч з родинами загиблих військовослужбовців зі Снятинської територіальної громади

30.01.2024

Сьогодні в Снятинській міській раді відбулася зустріч з членами сімей полеглих військовослужбовців зі Снятинської міської територіальної громади. Розпочалася зустріч із вшанування пам’яті загиблих Героїв та спільної молитви.

До спілкування з членами родин загиблих Захисників України долучилися перший заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Любов Михайлишин, фахівці галузевих служб Коломийського району, представники другого відділу Коломийського РТЦК та СП.

Любов Михайлишин проінформувала присутніх про утворення при Івано-Франківській обласній державній (військовій) адміністрації виїзної робочої групи з організації надання допомоги членам сімей загиблих ветеранів війни, заслухала про основні проблеми, які виникають в рідних загиблих Героїв та надала відповідні консультації з порушених питань.

Фахівці відділів Коломийської райдержадміністрації та Снятинської міської ради також поспілкувалися з родинами загиблих, обговорили питання соціальної підтримки сімей, відповіли на запитання, які належать до їх компетенції.

Поділитися: