Зустріч з громадою селища Печеніжин

27.03.2012

25 березня 2012 року о 15.00 в Будинку культури селища Печеніжин відбулась зустріч заступника голови райдержадміністрації Лесі Білищак з громадою.

Перед присутніми виступила заступник голови райдержадміністрації Леся Білищак, яка проінформувала про основні соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича та їх реалізацію на території району.

Про соціально – економічний та культурний розвиток селища за 2011 рік та плани роботи на 2012 рік прозвітував Печеніжинський селищний голова Довірак Ігор Васильович.

Основні питання громади по Печеніжинській селищній раді: завершення будівельно-монтажних робіт по будівництву автомобільного моста, зруйнованого під час повені у липні 2008 року (для відновлення транспортного сполучення Коломия-Печеніжин було споруджено тимчасовий об’їзний міст і розпочато будівництво нового моста довжиною 32 м.п.); берегоукріплення, виготовлення генплану села; облаштування селищного стадіону; будівництво спортивного майданчику зі штучним покриттям; ремонт Будинку культури; списання меліоративної системи; благоустрою села.

Заступник голови районної державної адміністрації Л.П. Білищак відповіла на всі запитання громади селища, було визначено нагальні проблеми розвитку території та участь громади у їх вирішенні.

Поділитися: