Зустріч з громадою села Богородичин Жукотинської сільської ради

07.03.2013
Зустріч з громадою села Богородичин Жукотинської сільської ради

3 березня 2013 року відбулися збори жителів села Богородичин Жукотинської сільської ради за участю начальника управління агропромислового розвитку Коломийської районної державної адміністрації Петра Петровича Гайдейчука.

Жукотинський сільський голова прозвітував за виконану роботу за 2012 рік та про план роботи на 2013 рік.

Начальник управління агропромислового розвитку довів до відома присутніх основні досягнення району у 2012 році, акцентувала увагу на роботі органів виконавчої влади, місцевого самоврядування щодо реалізації Програми Президента України В.Януковича «Україна – для людей», соціальних ініціатив Глави держави, Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2015 року, Стратегії економічного та соціального розвитку територій Коломийського району до 2015 року, програми «Прикарпаття - писанковий край».

Під час зустрічі обговорено Стратегії розвитку району на 2013 рік та основні напрями на 2014 і 2015 роки, вивчено проблемні питання сіл та визначено шляхи їх вирішення.

Основні проблемні питання по Жукотинській сільській раді: ремонт центральної дороги зі сполучення Коршів-Богородичин; побудова гаражу для шкільного автобуса; встановлення вуличного освітлення; поточний ремонт ФАПу; встановлення теплих туалетів у Жукотинській ЗОШ.

Петро Петрович Гайдейчук відповів на всі запитання громадян, визначено нагальні проблеми розвитку сільських територій та участь громад у їх вирішенні.

Поділитися: