Зустріч представників мобільної групи Координаційної ради з учнями Гвіздецької, Підгайчиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Старогвіздецької ЗОШ І-ІІ ступенів

16.03.2012
Зустріч представників мобільної групи  Координаційної ради з учнями Гвіздецької, Підгайчиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Старогвіздецької ЗОШ І-ІІ ступенів

На базі Гвіздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів 14 березня 2012 року відбулася зустріч представників мобільної групи Координаційної ради з учнями Гвіздецької, Підгайчиківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Старогвіздецької ЗОШ І-ІІ ступенів (всього присутніх 110 учнів) з метою запобігання негативних явищ: наркоманії, алкоголізму, тютюнопаління, токсикоманії, захворювання на ВІЛ-інфекцію, СНІД та туберкульозу серед молоді.

Перед присутніми виступили члени агітбригади "Імпульс" Гвіздецької ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему "Молодь обирає здоровий спосіб життя".

Головний спеціаліст відділу освіти Коломийської райдержадміністрації Угринчук Л.П. ознайомила присутніх з планом роботи мобільної групи представників Координаційної ради.

Лікар-нарколог Шараневич І.О. про шкідливість вживання наркотичних речовин.

Спеціаліст першої категорії служби у справах дітей Коломийської РДА Знайда В.М. розповів про негативні явища в молодіжному середовищі.

Оперуповноважений ВКМСД Коломийського МВ УМВС лейтенант міліції Ребенчук М.В., який вказав на відповідальність за вчинення учнями правопорушень та злочинів.

Спеціаліст І категорії відділу РЦССДМ Кириченко О.М розповсюдила серед дітей інформаційні буклети " Шкідливість куріння…"

Поділитися: