Зустріч М.М. Негрича з громадами сіл Нижній Вербіж та Спас

30.01.2012
Зустріч М.М. Негрича  з громадами сіл Нижній Вербіж та Спас

28 січня 2012 року в Нижньовербіжському Будинку культури відбулась зустріч голови Коломийської районної державної адміністрації Михайла Михайловича Негрича з жителями сіл Нижній Вербіж та Спас.

На зустрічі були присутні: головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти Головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації Пігач Наталія Михайлівна, керівники відділів і управлінь райдержадміністрації, районних установ, організацій, громади сіл.

М.М. Негрич привітав та вручив грамоту священику Української Православної Цекрви Київського Патріархату Різдва Пресвятої Богородиці села Нижній Вербіж Вепруку Василю Іллічу за доброчесне служіння Богові, народові, Україні, утвердження віри Христової в душах парафіян та з нагоди 33-річчя священичого служіння.

Про соціально – економічний та культурний розвиток сіл за 2011 рік та плани роботи на 2012 рік прозвітували Нижньовербіжський сільський голова Карпенюк Марія Василівна та Спаський сільський голова Гоянюк Олександра Йосипівна.

По Нижньовербіжській сільській раді розглянуто основні соціально-економічні проблемні питання та пропозиції, які стосувались перекриття даху та ремонту Будинку культури, будівництво церкви, берегоукріплення.

Основні питання громади по Спаській сільській раді: берегоукріплення, ремонт Народного Дому, ремонт амбулаторію, освітлення вулиць.

Голова районної державної адміністрації М.М. Негрич відповів на всі запитання громад сіл, було визначено нагальні проблеми розвитку територій та участь громад у їх вирішенні.

Поділитися: