Зустріч громади села Ганнів з заступником голови Коломийської райдержадміністрації Л.І. Михайлишин

26.02.2013

24 лютого 2013 року заступник голови Коломийської районної державної адміністрації Любов Іванівна Михайлишин зустрілась з жителями села Ганнів.

Дебеславцівський сільський голова прозвітував за виконану роботу 2012 року та про основні напрями роботи на 2013 рік.

Заступник голови райдержадміністрації Л.І. Михайлишин довела до відома присутніх про основні досягнення району у 2012 році, акцентував увагу на роботі органів виконавчої влади, місцевого самоврядування щодо реалізації Програми Президента України В.Януковича «Україна – для людей», соціальних ініціатив Глави держави, Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», Державної стратегії регіонального розвитку на період до 2015 року, Стратегії економічного та соціального розвитку територій Коломийського району до 2015 року, програми «Прикарпаття - писанковий край».

Під час зустрічі обговорено Стратегії розвитку району на 2013 рік та основні напрями на 2014 і 2015 роки, вивчено проблемні питання сіл та визначено шляхи їх вирішення.

Основні проблемні питання села Ганнів: будівництво середньої школи І-ІІІ ст. на території Дебеславцівської сільської ради; ремонт дороги міжрайонного значення зі сполученням Корнич-Завалля; будівництво захисної дамби та спрямування русла річки Прут; продовження фінансування для завершення робіт по розчистці, поглибленню та спрямування річки Цуцулинок.

Заступник голови районної державної адміністрації Л.І. Михайлишин відповіла на всі запитання громадян, визначено нагальні проблеми розвитку сільської територій та участь громад у їх вирішенні.

Поділитися: