Зональний обласний етап Всеукраїнського фестивалю "Дружин юних рятувальників-пожежних"

14.05.2012
Зональний обласний етап Всеукраїнського фестивалю "Дружин юних рятувальників-пожежних"

«Хай вогонь в серцях палає,а пожеж хай не буває !»

Саме ці слова стали гаслом дружини юних рятувальників-пожежних , які брали участь у зональному обласному етапі Всеукраїнського фестивалю

„ Дружин юних рятувальників –пожежних”.

Змагання проходили на базі Гвіздецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 11 травня 2012 року ,оскільки школа має вагомі досягнення у діяльності дружин юних пожежних-рятувальників та в громадському русі „Школа безпеки”. У 2010 році члени команди Гвіздецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів стали лауреатами 16 Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, у 2011 році були учасниками 6 Міжнародного (11 Всеукраїнського) збору-змагання „Школа безпеки” та І Чемпіонаті України з юнацького багатоборства рятувальників, який проходив у Міжнародному дитячому центрі «Артек» у рамках тематичної зміни «Майбутнє починається сьогодні» .

У святково прибраній актовій залі школи на урочисте відкриття змагань зібралися команди Коломийського, Косівського, Снятинського та Верховинського районів. Коломийський район представляла команда «Сигнал-101» учнів Корницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, лауреат Всеукраїнського та переможець обласного фестивалів 2011р., переможець районного етапу змагань 2012р.

Учасників привітали представники обласних та районних управлінь освіти та МНС України в Івано-Франківській області.

Юні пожежні-рятувальники на сцені розкрили свої таланти у мистецьких конкурсах «Візитка», «Домашнє завдання» з темою «Сірників до рук не брати, бо згоріти може хата», презентували плакат соціальної реклами. Серйозна боротьба точилася у конкурсах „Влучний ствольщик”, „Безпечна прогулянка”, „Медичний”. Юні пожежники долали 20-метрову дистанцію на переправі, завязували вузли різними способами, розпізнавали отруйні гриби від їстівних та надавали першу медичну допомогу.

Переможцем визнано команду „Сигнал – 101” учнів Корницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Коломийської районної ради Івано-Франківської області.

Поділитися: