Здай кров – врятуй життя!

22.02.2023

Здай кров – врятуй життя!

В Коломийському районі продовжується акція з донорства крові!

Хіба можна переоцінити значення крові в житті людини! Без неї ми просто не можемо жити. А в разі необхідності, замінити її нічим.

Тому, кожна краплина зданої крові, так само як і кожна гривня на допомогу армії, кожна річ, передана в зону бойових дій або вимушеним переселенцям – це все вкрай необхідна і безцінна допомога.

21 лютого 2023 року на базі амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Гвіздець Гвіздецької територіальної громади відбулася чергова акція з донорства крові для потреб наших військових. Забір крові було здійснено медичними працівниками КНП «Прикарпатський обласний центр служби крові». Донорами стали 55 жителів громади, зокрема це були і працівники селищної ради.

На виконання розпорядження Івано - Франківської обласної військової адміністрації від 09.08.2022 №264 «Про безперебійне забезпечення потреб системи охорони здоров’я Івано-Франківської області та України донорською кров’ю та компонентами крові» районною державною адміністрацією координується робота щодо сталого процесу заготівлі донорської крові в районі.

Дякуємо всім небайдужим! Дякуємо нашим медикам!

Поділитися: