Завершився відкритий чемпіонат Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд сезону 2013-2014 років

12.03.2014
Завершився відкритий чемпіонат Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд сезону 2013-2014 років

8 березня 2014 року в спортивному залі молодіжного центру с. П’ядики завершився відкритий чемпіонат Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд сезону 2013-2014 років, в якому брали участь 10 кращих команд Коломийщини, а також сусідніх – Косівського та Снятинського районів.

За підсумками попереднього етапу до фіналу вийшли 4 кращих колективи. Це команди сіл Сопова та Лісного Хлібичина, Коломиського політехнічного коледжу, а також волейболістки з м. Снятин.

Перед початком змагань відбулось урочисте відкриття ігор фінального етапу, на якому були присутні та виступили з привітальними словами до присутніх голова Коломийської районної ради Богдан Болюк, начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ігор Мартинюк, голова Федерації волейболу Коломийщини Василь Мацьків.

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблих наших побратимів на Майдані Незалежності у м. Києві. А потім на волейбольному майданчику молодіжного центру розпочались гарячі спортивні баталії за чемпіонство. Дівчата грали азартно, з великим бажанням перемогти, боролись за кожне очко, про що свідчить і рахунок у партіях. Першими на ігровий майданчик вийшли команди села Сопів і політехнічного коледжу. Студенти коледжу вдало розпочали зустріч і перемогли в І сеті, але більш досвідченіші і технічні волейболістки Сопівської команди взяли вверх у ІІ і ІІІ сетах та здобули перемогу з рахунком 2:1.

Наступна зустріч між командами м. Снятин та минулорічним чемпіоном району, командою Лісного Хлібичина, також проходила в напруженій та безкомпромісній боротьбі. Перемогу з рахунком 2:0 святкувала команда з Лісного Хлібичина.

Як і передбачалось, доля чемпіонства мала визначатись в очному поєдинку між волейболістками Сопова і Лісного Хлібичина. Молода і перспективна команда Лісного Хлібичина ні в одному ігровому епізоді не хотіла поступатись своїм більш іменитим суперникам, демонструючи красиву і комбінаційну гру, але за Сопівську команду виступали досвідчені і знані на Коломийщині волейболістки: Ткачук Олена, Досин Світлана, Томащук Ярина, Сметанюк Юлія, Кушицька Наталія, Андрусяк Марія, які мають досвід виступів за збірну Коломийського району у чемпіонаті області. Саме ці волейболістки і вирішили долю поєдинків на свою користь. Сопівчани перемогли своїх суперників з рахунком 2:0 і стали чемпіонами Коломийського району.

Команда з Лісного Хлібичина виборола ІІ місце. Третім призером чемпіонату стали волейболістки зі Снятина, які перемогли команду політехнічного коледжу.

Всі команди – призери відкритого чемпіонату Коломийської районної організації ВФСТ «Колос» з волейболу серед жіночих команд сезону 2013-2014 років нагороджені кубками, а гравці - медалями, грамотами та цінними подарунками.

Поділитися: