Засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Коломийській районній державній (військовій) адміністрації

15.09.2023

15 вересня 2023 року відбулося перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Коломийській районній державній (військовій) адміністрації.

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при Коломийській районній державній (військовій) адміністрації є консультативно-дорадчим органом при районній державній (військовій) адміністрації, який утворився на підставі розпорядження голови районної державної адміністрації (начальника військової адміністрації) для участі у реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб, сприяння діяльності територіальних громад у розвитку ефективних механізмів їх адаптації та інтеграції.

На засіданні Ради опрацьовано Положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб при Коломийській районній державній (військовій) адміністрації, а також себе представили члени Ради.

Шляхом голосування присутніх членів Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Коломийській районній державній (військовій) адміністрації головою обрано Андрія Ляшка – внутрішньо переміщену особу, а секретарем Ради – Ігоря Королька, начальника відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування райдержадміністрації. На наступному засіданні планується обрання заступника голови Ради.

Під час засідання були заслухані і взяті до уваги пропозиції членів Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Коломийській районній державній (військовій) адміністрації щодо подальшої роботи.

Результатом засідання Ради стануть рішення та рекомендації стосовно наступних кроків та завдань у напрямку реалізації регіональної політики у сфері забезпечення та захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених осіб.

Поділитися: