Засідання оперативного штабу

06.11.2023

Облаштування інженерно-технічної захищеності критичних елементів інфраструктури – одне із важливих питань, що розглядалось сьогодні під час чергового засідання оперативного штабу з координації дій із запровадження та здійснення правового режиму воєнного стану на території Коломийського району, яке відбулося сьогодні під керівництвом голови районної державної адміністрації – начальника районної військової адміністрації Любомира Глушкова.

За дорученням Ради оборони області, в районі проведено ряд робочих нарад, на яких заслухано керівників підприємств водопровідного-каналізаційного господарства щодо стану облаштування інженерно-технічної захищеності об’єктів водопровідного-каналізаційного господарства та організації на них цілодобової охорони. Були складені та затверджені графіки виконання робіт по всіх підприємствах водопровідного-каналізаційного господарства району. Разом з тим, особисто головою РДА спільно із заступником та працівниками райдержадміністрації проведено виїзні робочі наради на всіх підприємствах.

Роботи з облаштування інженерно-технічної захищеності об’єктів водопровідного-каналізаційного господарства району знаходяться в основному на стадії завершення.

Також під час засідання оперативного штабу обговорювались питання про функціонування постів візуального спостереження; про виконання Плану протиепізоотичних заходів інфекційних та паразитних хвороб в районі в 2023 році; про надання дозволів на проведення культурно-мистецьких та спортивних масових заходів на території району.

Керівники силових структур також доповіли щодо ситуації в районі, дотримання комендантської години, про стан мобілізації військовозобов’язаних.

За результатами засідання оперативного штабу дані відповідні доручення.

Поділитися: