Засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації

22.02.2012
Засідання колегії Коломийської районної державної адміністрації

21 лютого 2012 року в залі засідань Коломийської райдержадміністрації перший заступник голови райдержадміністрації Роман Панчук провів засідання колегії райдержадміністрації за участю консультанта організаційного відділу апарату обласної державної адміністрації Світлани Ластовецької, начальників відділів, управлінь, керівників установ, організацій та сільських, селищних голів.

На колегії представлено нового начальника Коломийського управління по експлуатації газового господарства Ковальського Ігоря Михайловича.

На порядку денному засідання колегії райдержадміністрації розглянуто 5 питань. Про виконання Програми розвитку культури Коломийського району за 2011 рік доповіла начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Федор.

Розглянуто питання Про виконання Програми зайнятості населення Коломийського району на 2010-2011 роки директором Коломийського міськрайонного центру зайнятості Мирославом Мацьківим.

Доповіла про підсумки роботи із зверненнями громадян у 2011 році відповідно до вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» завідувач сектором роботи із зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Ірина Ткач.

Про соціальний захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування доповіли начальник відділу освіти райдержадміністрації Мирослав Бодейчук та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Марія Обушак.

Завідувач сектором контролю апарату райдержадміністрації Олеся Коваленко доповіла про стан виконавської дисципліни в роботі з контрольними документами.

З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

Поділитися: