Зареєструватися на НМТ-2024 можна через “Дію”

21.03.2024

Майбутні учасники та учасниці національного мультипредметного тесту у 2024 році можуть створити особистий електронний кабінет за допомогою мобільного застосунку “Дія”.

Про це повідомили на порталі “Освіта.ua”.

Нагадаємо, що 14 березня стартувала реєстрація для участі в НМТ-2024. Подати документи майбутні вступники зможуть до 11 квітня включно. Для цього їм необхідно самостійно створити особистий кабінет за посиланням. Докладну інформацію про це можна знайти тут або на сайті УЦОЯО. У випадку виникнення проблем під час реєстрації майбутні абітурієнти й абітурієнтки можуть звернутися до фахівців у спеціальних офлайн-пунктах допомоги.

Якщо ж учасник чи учасниця реєструватиметься на НМТ-2024 через додаток “Дія”, усі особисті дані будуть внесені до системи автоматично. Крім того, більшість необхідних документів система також підтягне самостійно. Тому підтверджувати дані й завантажувати сканкопії майбутнім вступникам не знадобиться. Винятком є лише документ про освіту. Його необхідно буде додати в систему самостійно.

Завдяки спрощенню системи регіональним ЦОЯО не потрібно буде витрачати додатковий час на верифікацію особистих даних учасників і учасниць тестування, а це, зокрема, пришвидшить процедуру реєстрації.

Ознайомитися з календарем проведення НМТ-2024 можна за посиланням.

Докладну інформацію про те, як відбуватиметься процес складання іспиту (від входу до тимчасового центру оцінювання до отримання результатів) можна прочитати тут.

Поділитися: