Захід «Формування позитивної я-концепції, як профілактики асоціальної поведінки»

06.04.2015

2 квітня 2015 року на базі Коршівського професійного аграрного ліцею Коломийським районним центром соціальних служб для сімї, дітей та молоді був проведений захід «Формування позитивної я-концепції, як профілактики асоціальної поведінки». В організації взяли участь відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Коломийської райдержадміністрації, сектор кримінальної міліції у справах дітей Коломийського МВ УМВС в Івано-Франківській області та психолог Коломийської ЗОШ І-ІІІ ст. №8. Було проведено ряд лекцій: «З Україною в серці», «Шкідливий вплив психотропних речовин на організм підлітка». У заході взяло участь 180 учнів ліцею. Крім того залученим психологом було проведено індивідуальне заняття з молоддю схильною до правопорушень.

Також, цього дня, спеціалісти провели бесіду і з учнями Коршівської ЗОШ І-ІІІ ст. та тему: «Профілактика негативних явищ в учнівському середовищі», в якій взяло участь 56 учнів.

Діти ознайомились із негативним впливом алкоголю, тютюну та наркотичних речовин на організм дитини та підлітка. Проведено роз’яснювальну роботу про відповідальність за придбання алкогольних напоїв неповнолітніми особами. Для усвідомлення дітьми власної поведінки та формування життєвої мети проведено патріотичну лекцію «З Україною в серці». Роздано буклети з профілактичною тематикою.

Поділитися: